Luxe Tuin Gazebo's en Villa's


Revitaliseer en verjong uw zintuigen met een elegante gazebo of villa. Met Cal Designs stapt u het paradijs binnen met hetzelfde gemak als waarmee u door de achterdeur naar buiten loopt. Verruim uw woonruimte met een kamer buiten of baadt uzelf in gefilterd zonlicht in een open air villa. Maak van een picknic in uw tuin of achtertuin een nieuwe belevenis met prachtige villa's die geschikt zijn voor barbecues en patiomeubelen. Maak uw Cal Spas hottub compleet met een gazebo die er speciaal voor vervaardigd is of pas er een volgens uw eigen wensen aan. Geef uw persoonlijke Home Resort de lang gewenste facelift en ervaar de kwaliteit, de betaalbaarheid en schoonheid van de Cal Designs gazebo en villa.


Kies een serieGazebo Serie
Maak uw leefruimte buiten groter met een luxe kamer buiten. Met Cal Designs, is een passende gazebo biinen uw bereik!
ENGELS: low | high


Villas Series
Baad in de middagzon of geniet van een vrije blik op de sterren met de mooie villa's van Cal Designs : perfect voor patio meubliair en haarden!
ENGELS: hi | low

 

 

 

Cal Design gazebos en villa's zijn ideaal als persoonlijke rustplaats of als plek voor uw vrijetijdsbesteding. Heeft u ooit overwogen om uw woonruimte op een nieuwe en spannende wijze te vergroten dan is de Cal Designs gazebo of villa de perfecte oplossing. Bovenal kunt u de grootte en de look & feel van uw gazebo of villa helemaal aan uw eigen smaak aanpassen. Zij zijn leverbaar in kleuren, stijlen en prijsklassen die aansluiten bij de overige elementen van uw Home Resort. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Ervaar vandaag nog de kwaliteit en het vakmanschap van de Cal

Colors & Finishes

Gazebos

Villas
Vervolmaak de look & feel van uw persoonlijke Home Resort met een van de vele kleuren of stijlen van een gazebo of villa. Voeg uw persoonlijke touch toe!

Accessories

U kunt uw gazebo uitbreiden met allerllei opties, zoals een bar, barstoelen, krukken, erker/uitbouw en nog veel meer. Voorzie uw Cal Spas Home Resort van alle gemakken om eindeloos te kunnen ontspannen.

 CAL SPAS KLANTEN ZIJN BLIJ MET ONZE HOME RESORT PRODUCTEN, ONTWORPEN OM ELKAAR ZOWEL IN STIJL ALS IN FUNCTIONALITEIT AAN TE VULLEN. U HEEFT DE KEUZE UIT DE GROOTSTE COLLECTIE TER WERELD VAN HOME RESORT PRODUCTEN. BEZOEK DE CAL SPAS WEBSITE EN CREEER UW EIGEN HOME RESORT.

SPAS, FITNESS SPAS
& IN-GROUND HOTTUBS

 

 

 


GAZEBOS, VILLAS, SPA & OMBOUW

 

 

 

ACCESSOIRES & SURROUNDS

 

 

 

Om Cal Spas producten aan te kopen kunt zich wenden tot Cal Spas Nederland