Gezondheidsvoordelen


Stel u voor: u kunt spierpijn verminderen, spanningen laten verdwijnen, al uw stress als sneeuw voor de zon laten verdwijnen en zorgen voor een diepere, meer verkwikkende slaap; en dat allemaal met het comfort en gemak van uw eigen huis.Maak kennis met de hydrotherapie van Cal Spas. De unieke mix van lucht, water, warmte en massage therapie maken Cal Spas hottubs de logische keuze voor een verjonging van lichaam en geest die u kunt samen kunt ervaren met familie en vrienden.

Algeheel welzijn
Ontspan terwijl u uw lichaam onderdompelt in warm, masserend water;door de warmte stijgt uw lichaamstemperatuur waardoor de bloedvaten uitzetten en uw bloeddoorstroming verbetert.
Verlichting van pijn
Wanneer het gaat om de verlichting van spierpijn is er niets dat een Cal Spas hottub evenaart. Het massage-effect van een Cal Spas wordt verkregen door een combinatie van warm water en lucht via de gevarieerde jets. Veel Cal Spas hottubs modellen bieden een totale lichaamsmassage, simpelweg door van plaats te verwisselen.
Verlichting bij artritis
Het draagvermogen van het water vermindert het lichaamsgewicht met circa 90%, zodat de druk op spieren en gewrichten afneemt. Artsen raden bij artritis vaak een warm bad aan voordat men aan zijn dagelijkse bezigheden begint. Daarbij komt nog dat warm water ook stijfheid vermindert en andere pijntjes tijdelijk verhelpt.
Verbeterde slaap
Hydrotherapie voor het slapengaan kan bijdragen aan een betere nachtrust. Een warm bad wordt vaak aangeraden voor het slapengaan op grond van zijn kalmerende invloed. Wanneer u zich onderdompelt in een spa zakt uw innerlijke thermostaat en wordt er aan het brein een signaal gegeven dat het tijd id om te gaan slapen. Beide effecten zorgen ervoor dat u 's morgens echt fris bent en geen last heeft van de suffighied die andere slaapmiddelen vaak kenmerkt.
Quality Time
Ontmoet uw familie en vrienden in de meest relaxte omgeving die u zich voor kunt stellen: ondergedompeld in een hottub in het hart van uw persoonlijke wellness-centrum. Wissel verhalen uit met vrienden terwijl de activerende jets u een heerlijke massage bezorgen. Zie hoe uw kinderen dartelen onder een verlichte waterval. Verlicht de avond met romantische LED lampjes voor een intiem samenzijn. Herontdek uw persoonlijke relaties!
Blijvende waarde
Met een Cal Spas hottub creëert u een dagelijkse oase waarvan u met uw familie het hele jaar door kunt genieten. Niet alleen is het een heerlijke bron van vermaak, maar het het prachtige design en de gladde randen maken de hottub tot het middelpunt van uw tuin of achtertuin. Cal Spas hottubs dragen bovenal bij aan een waardevermeerdering van uw bezit zonder dat de belastingen omhoog gaan.
Om Cal Spas producten aan te kopen kunt zich wenden tot Cal Spas Nederland