Het Cal Spas Voordeel


De visie van Cal Spas is eenvoudig te omschrijven: Wij willen drukke gezinnen plezier, quality time en een algeheel welbevinden bieden in een kant-en-klare oase binnen hun eigen huis. Dit streven leverde Cal Spas talrijke prijzen en nationale media-aandacht op.

Onze visie, onze passie en onze kwaliteitsnormen vormen het hart van ons bedrijf. Dit resulteert in producten die ongeëvenaard zijn in deze bedrijfstak. Onze producten spreken tot de verbeelding en hebben een weldadig effect op hoe u zich voelt.

Gemaakt in de VS
Cal Spas hottubs worden gemaakt op een gigantisch bedrijfsterrein in Ponoma, Californië. Onze zorg voor banen en onze toewijding aan Amerkaans vakmanschap hebben van ons de onbetwiste marktleider gemaakt in de Home Resort industrie.
Grootste assortiment
Cal Spas biedt het grootste assortiment aan hottubs, variërend van intieme modellen tot oversized spa's waar je zelfs in kunt zwemmen. Duizenden mogelijke combinatiemogelijkheden garanderen dat u er een vindt die bij u past.
Bewezen staat van dienst
Cal Spas hottubs hebben verschillende onderscheidingen gekregen: de Spasearch Certification, de Consumer Best Buy Awards en de erkenning voor efficiënt energieverbruik.
Waarde
Geen andere producent voegt standaard zoveel eigenschappen toe aan een spa als Cal Spas. Wanneer u kiest voor Cal Spas wordt u beloond met kwaliteitsproducten van de hoogste waarde.

Ervaar zelf waar zoveel anderen overal ter wereld al van genoten hebben. Omarm de Cal Spas Home Resort lifestyle bij u thuis en ontdek een vorm van ontspanning waarvan u niet wist dat u die niet wilde missen.
Om Cal Spas producten aan te kopen kunt zich wenden tot Cal Spas Nederland