Spa Zitplaatsen


Zitten in een Cal Spas hottub is een unieke ervaring. Elke zitplaats is nauwkeurig vervaardigd om het lichaam op de belangrijkste plaatsen te masseren. Gegoten armleuningen bieden maximale steun, terwijl via therapeutische stootjes uw voeten, handpalmen en polsen gemasseerd worden. Cal Spas heeft vooral veel zorg gedragen voor een strategische plaatsing van de waterjets zodat deze zich richten op belangrijke pijnpunten als nek, schouders en de onderrug.

Koolô Seat
De Koolô Seat laat uw lichaam - bij het in en uitstappen - wennen aan de nieuwe temperatuur. Deze elegant vormgegeven zitplaats is hoger geplaatst en houdt u half ondergedompeld.

Lounger
Deze zitplaats biedt het beste van wat u om te ontspannen nodig heeft. De jets richten zich op boven- en onderlichaam voor een ongeëvenaarde hydrotherapie. Het ergonomische ontwerp voorkomt dat gebruikers uit hun zitplaats glijden. Perfect voor een persoonlijke onderdompeling. De Lounger is een heerlijke beloning na een inspannende dag.

Bank
Wanneer men gastvrijheid verleent aan een groep is er niets zo geschikt als de Cal Spas Bench. Uw gasten hebben de grootst mogelijke bewegingsruimte, maar kunnen ook dicht naast elkaar zitten voor een persoonlijk gesprek. Cal Spas heeft er met zorg op toegezien dan de voetruimte groot genoeg is voor de hele groep.

Contouren
Cal Spas zittingen zijn ontworpen met het oog op de natuurlijke lijnen van het menselijk lichaam.
De half ronde rugleuningen, de gegoten armleuningen en kuipstoelen bieden een perfecte steun.
.

Kussens/ Hoofdsteunen


Comfortabele kussen en hoofdsteunen maken de therapeutische beleving compleet U kunt achteroverleunen en u laten kalmeren door de warmte van de Cal Spas hottub. Maak een keuze uit een van de Cal Spas stevig - zachte kussens die een goede mix bieden van steun en comfort.


Om Cal Spas producten aan te kopen kunt zich wenden tot Cal Spas Nederland