Krachtige Pompen


Exclusieve Hoge Capacitteit High Performance Motoren zonder Schakeling


Cal Spas automatische booster pompen hebben een kwaliteit waar u op kunt vertrouwen en een kracht die u kunt voelen. De motoren zonder schakelingen die worden gebruikt in de Cal Spas spa zorgen voor de aandrijving van de pompen met een hoog watervolume die erg duurzaam zijn en
8. vrijwel geen behoeven. De lage snelheid wordt gebruikt bij filtering en verwarming, de hoge snelheid bij massage. In plaats van mechanische schakelingenmaakt de Cal Spas motortechnologie gebruik van een elektrisch relais. Elke pomp heeft een buis die 50% dikker en langer is dan bij een ganbare pomp. Dat maakt hem tegelijk duurzamer en efficiënter. Iedere gebruiker zal de energiebesparing opmerken omdat de pompen al bij 2 Amp. volledig operationeel zijn.


Exclusive Eliminator Wet End


"Wet ends" zijn die delen van een pomp die in contact met water komen. Daarom zijn er onderdelen nodig met een groot uithoudingsvermogen. Exclusieve Eliminator Wet Ends zijn gemaakt van virgin kunsstof om lekken, scheuren en chemicalische schade verleden tijd te maken. Deze wet ends zijn vervaardigd met een passende waaier die garant staat voor maximale efficiëncy, lagere gebruikskosten en een geruislozere werking. Het Smart Wash-Out Systeem genereert een wervelend effect rond de aansluitingen. Dit verhindert een opeenhoping van chemicaliën en corrosie.

Kleppen (Valves)


De kleppen zijn speciaal ontworpen om water of lucht naar specifieke gedeeltes van uw spa te leiden. Bij Cals Spas hottubs is een combinatie van de volgende kleppen mogelijk:
  • Gate Valves: Deze kleppen zijn in de buurt van de aansluiting geplaatst en verhinderen dat er bij gebruik water uit de spa loopt wanneer de aansluiting bij onderhoudswerkzaamheden verwijderd worden.
  • Diverter Valves: Deze kleppen zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen. Zij worden aan de bovenkant van de spa geplaatst en scheiden de waterstroom in twee delen. Hierdoor kunt u de druk op de ene zitplaats vermeerden terwijl u de druk op een andere zitplaats vermindert.
  • Air Venturi Valves: Ook deze kleppen zijn aan de bovenkant van de spa geplaatst. Zij kunnen geactiveerd worden om luchtdruk aan specifieke jets toe te voegen voor een krachtiger hydrotherapie.
  • Drain Valves: Het aftappen van uw spa is eenvoudig met deze handige "drain klep". Verwijder het aansluitingspaneel, bevestig de tuinslang en open de klep. Het water loopt er uit zonder dat er een pomp nodig is. Voor uw gemak kunnen de meeste Cal Spas hottubs een upgrade krijgen door een Cabinet Accessible Drain Valve waardoor er geen panelen meer verwijderd hoeven te worden.


Om Cal Spas producten aan te kopen kunt zich wenden tot Cal Spas Nederland