Jets en Instellingen


Cal Spas hottubs kennen verschillende jet instellingen om aan uw individuele hydrotherapie - wensen tegemoet te komen. Veel modellen bieden de mogelijkheid voor een totale lichaamsmassage, simpelweg door telkens van zitplaats te wisselen. Cal Spas biedt daarenboven een ruime keuze aan nek- en schoudermassage opties voor modellen die daarvoor toegerust zijn.

Neck Jets
Twee extra jets richten zich op de pijnlijke punten aan beide zijden van uw nek. Bij deze jets hoort een speciaal kussen.


Neck Blasters
Deze drie jets richten zich op het onderste gedeelte van de nek en zorgen voor een doordringende massage. Ook bij deze voorziening hoort een speciaal kussen.


Quad Blasters
Vier jetz zorgen voor een ongeëvenaard revalidatie van nek en schouders. Alsof u uw eigen persoonlijke masseur op afroep in dienst heeft! Terwijl u geniet van de massage van uw leven rust uw hoofd op een comfortabel kussen.


Spacious Footwell
Cal Spas begrijpt dat de verzorging van uw onderlichaam even belangrijk is als de verzorging van uw bovenlichaam. Daarom bieden Cal Spas hottubs een behoorlijke voetruimte, innovatief ontworpen en voorzien van een speciale textuur. Tactile Therapy Bumps en speciale jets richten zich op uw vermoeide voeten.


JetsCal Spas biedt een ruime keuze uit jets, elk met hun eigen specifieke functie. De jets zijn geplaatst in verschillende configuraties voor een telkens unieke hydrotherapie massage, gericht op specifieke zones van het lichaam. Met een eenvoudige draai kunt u elke jet aan- of uitzetten of de juiste instelling regelen.High velocity jets creëren een whirlpool die een groot volume aan water laat circuleren en voor beweging door de hele spa zorgt.Acupressure jets bewerkstelligen door een energieke en constante waterstroom een doordringende voetmassage.Shower jets zorgen voor een verkwikkende, evenwichtig verdeelde massage van de middenrug.Tide jets laten het water circuleren via een draaikolk ontwerp. Zij zorgen voor een vaste stroom die met een knedende beweging de midden- en onderrug masseert. De Cal Spas storm tide jets hierboven hebben een exclusief, gepatenteerd design.Euro jets zorgen voor een constante waterstroom om de pijnlijke plekken van uw schouders, rug en nek te masseren.Rotation Jets zorgen door een snelle cirkelbeweging van het water voor een pulserende en activerende masssage van de boven- en middenrug.Ozone jets sturen kalmerende bubbels door de spa, doordringen het water met O3 / ozon uit de ozonator om vorming van bacteriën te voorkomen.Directional jets beschikken over een aanpasbare opening. Met de beweging van een vingertop kunt u een groter gebied van schouder of rug laten masseren.


Om Cal Spas producten aan te kopen kunt zich wenden tot Cal Spas Nederland