In Mijn Spa


Elke Cal Spas hottub is gemaakt met de grootst mogelijke precisie. Onze deskundige ingenieurs en ons ervaren productieteam vervaardigen elke spa met het oog op duurzaamheid.

De sterkste spa shell ter wereld


Duurzaamheid is het hoogste goed wanneer het gaat om een investering bij u thuis. Daarom maken Cal Spas hottubs gebruik van het Fibersteel Construction Process. Het kuipontwerp begint bij een glanzende acryl oppervlaktelaag, gelamineerd met ecologisch verantwoord vinylester en glasvezel. Ook worden de shells verstevigd met glasvezel en specifieke typen harsen die de stevigheid en isolatie waarde van het bad vergroten. Daarnaast word er met een extra dikke foamlaag gewerkt.
Een aanvullende optie om de isolatiewaarde van de spa te vergroten zonder eventueel onderhoud van de spa te belemmeren is een dubbele aluminium laag met luchtkussens op de binnenzijde van het cabinet. De warmte die door de shell verloren zou gaan wordt door deze isolatielaag binnen gehouden. Dit is de optie "extra isolatie". Versterkte, vochtbestendige raamwerken garanderen een structurele verticale ondersteuning op lange termijn


Versterkt Frame


Dankzij een stevig, onder druk geïmpregneerd houten frame en versterkte voetbodem bezit de kuip een unieke stabiliteit. Het frame is bestand tegen corrosie, rotting en schade door allerlei insecten.
Full Foam Isolatie


Hogedruk Thermo Fill spray beschermt de binnenkant van uw spa en verzekert u van:
 • Maximaal warmtebehoud
 • Maximale energie efficëntie
 • Minimale gebruikskosten
 • Een minimum aan lawaai
 • Solide ontwerp (geen lekken)
 • Versterkte shells
 • Solide constructie

Thermo Layer Bedekking


Deze sterkte, reflecterende isolatie is bevestigd aan de binnenkant van uw spa kabinet. Hij bestaat uit zeven lagen folie, polyethyleen en luchtbelletjes. De folie reflecteert 97 % van de warmtestraling en leidt die terug naar de spa. Zo wordt energie efficiënt gebruikt en wordt de tijd om op te warmen zo kort mogelijk gehouden. Thermo Layer Bedekking is bovenal ondoordringbaar voor vocht en nattigheid, beschermt tegen allerlei plagen en is onderhousvriendelijk..
De Lagen van een Thermo Layer Bedekking
 1. Folie
 2. Polyethyleen
 3. Luchtbellen
 4. Polyethyleen
 5. Luchtbellen
 6. Polyethyleen
 7. Folie
Om Cal Spas producten aan te kopen kunt zich wenden tot Cal Spas Nederland