Filters


Of het nu gaat om hydratatie of sanitair, schoon water is belangrijk voor elk gesloten systeem zoals een zwembad of een hottub.Wanneer deze systemen niet goed behandeld worden kunnen er schadelijke microben het water vervuilen met vieze geuren, slijmlaagjes en schimmelvorming als gevolg. Het plezier en de veiligheid van uw gezin is de belangrijkste zorg van Cal Spas. Daarom bieden wij u diverse mogelijkheden het zijdezachte water dat u verdient ook te behouden.


Exclusieve Bio-Clean Filters


Cals Spas exclusieve filter-cartridges gebruiken een speciaal middel, genaamd Microban beschermt u spa water tegen pathogenen en biologische stoffen die zich kunnen vormen. Microban maakt gebruik van een speciale antimicrobiële technologie die voorkomt dat schadelijke microben zich reproduceren. Andere filters werken met antimicrobiële sprays die mettertijd worden weggespoeld of die eroderen en hun effectiviteit verliezen. Cal Spas Bio-Clean Filters verschillen daarvan door hun effectiviteit en langere levensduur. Om ze schoon te maken kunt u bovendien volstaan met het een keer per maand flink afspoelen in plaats van ze nachtenlang te laten weken.
  • Een minimale levensduur van 18 maanden
  • Gemakkelijk te installeren en te verwijderen
  • Minder gebruik van chemicaliën, minder kosten
  • Het veiligste water voor kinderen
  • Schoonmaken in minuten, niet in uren

Exclusief Cal Filter Systeem


Spa's uit de Classic Serie kunnen voorzien worden van dit optionele, onafhankelijke en discrete filtersysteem dat geheel naar uw behoeften geprogrammeerd kan worden.Een efficiënt duaal filter design garandeert dat het water 100% gefilterd is voordat het terug komt in de spa. Deze zeer efficiënte unit pompt meer dan 100 liter water per minuut rond zodat u nooit op fris, schoon water hoeft te wachten

Exclusief 24-uur Filter Systeem


Wanneer het water de hele dag door schoon dient te blijven biedt dit optionele filter systeem de oplossing. Het is ontworpen om muisstil zijn werk te doen en uw oren zullen niet geloven dat het 80 liter water per minuut rond kan pompen.Maar u merkt het verschil absoluut wanneer u zich in het zijdezachte water laat zakken.


Om Cal Spas producten aan te kopen kunt zich wenden tot Cal Spas Nederland