Ontspanning


Een Cal Spas hottub heeft meer te bieden dan verkwikkende hydrotherapie. Laat al uw zintuigen meegenieten van deze fijnste vorm van ontspanning. Cal Spas hottubs zijn een genot voor oog en oor. Zij vormen de perfecte balans tussen kalmerende watervallen, elegante verlichting en een
technisch hoogwaardige stereo en video apparatuur. Cal Spas bouwt een compleet ontspanningscentrum in uw spa en maakt van uw Home Resort een alles-in-een oplossing voor al uw ontspanningswensen.


Watervallen
Een waterval in uw spa creëert een tropische omgeving die u laat wegdromen naar een exotisch paradijs. Watervallen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen: de klasieke cascade of vericale fontein, en specifiek voor elke serie. De nieuwe vier-stromen Rainfall, waarbij het water vanuit een hoge hoek neervalt roept de sereniteit van regen op. Ook de RED verlichtingsmogelijkheden verhogen de look & feel van een waterval.CASCADE WATERVAL
De cascade waterval verleent aan u spa een klassieke en tijdloze stijl.
FILTER WATERVAL
Houdt uw filters discreet verborgen achter deze waterval
VERTICALE WATERVAL
Maak van uw spa een fontein met deze verticale waterval.


LED Verlichting


Niets is zo aangenaam als een bad in een Cal Spas hottub onder de nachtelijke hemel. Tijdens een avondlijk bad ontspant de LED verlichting uw geest met een kalmerende kleurentherapie. Rondom de spa vindt u verschillende lichtopties. Er zijn verlichte randen, verlichte bekerhouders en logos op de Casacade kussens in de Spa Classic Serie. U kunt de LED verlichting zo programmeren dat er gewisseld wordt tussen alle kleuren van het spectrum, of instellen op een tint die bij uw stemming past.


LED PERIMETER LIGHTING


LED PERIMETER LIGHTING


Audio Visuele Ontspanning


Maak uw spa nog aantrekkelijker met eersteklas audio apparatuur, geschikt voor iPod, satellietontvangers en krachtige subwoofers. Elke receiver is voorzien van een elegante behuizing voor een optimale bescherming tegen de elementen.


AVAILABLE 4" & 6" SPEAKERS


MARINE-GRADE SONY STEREOS


AVAILABLE 20" AUTO RISING LCD TV


Om Cal Spas producten aan te kopen kunt zich wenden tot Cal Spas Nederland