Efficiënte Verwarming

Cal Spas hottubs zijn ontworpen om zo efficiënt mogelijk te verwarmen. Technisch hoogwaardige verwarmingselementen geven de grootste hoeveelheid warmte direct aan het water af.


Exclusieve Cal Quest Ozonator 1000/2000


De XL Heat Exchanger is de beste 5.5. kW hottub verwarming in de spa industrie. Vanaf het moment dat het water de warmtewisselaar bereikt wordt onmiddellijk warmte afgegeven dankzij het gepatenteerde XL Heat Exchanger ontwerp. In plaats van de verwarmingsspoelen onder te dompelen in het spa water is het verwarmingselement om de warmtewisselaar heengedraaid om corrosie van de spoelen te voorkomen.

Door het extra grote oppervlak van de warmtewisselaar maakt het mogelijk om meer water sneller te verwarmen. De hoge isolatiegraad zorgt ervoor dat de warmte aan het water afgegeven wordt en niet in de lucht verdwijnt. Dat betekent kostenbesparing en grotere effectiviteit.


Flow-Through Heater


De Family, de Victory Xtreme en Escape serie van Cal Spas zijn uitgerust met een zogenaamde "flow through heater". Hierop heeft u een garantie van vijf jaar. Deze heater werkt zo stil dat u niets hoort dan uw eigen ademhaling.


Om Cal Spas producten aan te kopen kunt zich wenden tot Cal Spas Nederland