<

Covers & Liften


Cal Spas hottubs worden geleverd met een standaard afdekking die zorgt voor warmtebehoud en lagere gebruikskosten en die tegen vuil beschermt en het water schoon houdt.Elke afdekking kent de volgende eigenschappen:Kinder- en veiligheidssloten


Veiligheidsriemen met slot verhinderen dat kleine kinderen zonder toezicht in de spa kunnen. Plezier en veiligheid van uw gezin gaan samen bij Cal Spas

Efficiënt met energie


De binnenbekleding, vervaardigd uit polyester-versterkt PVC met een Mylar coating biedt een groter warmtebehoud. De nauwsluitende cover met ritssluiting en gewatteerde kleppen aan de hoeken voorkomt warmtelekkage en biedt een optimale warmteisolatie.

Tegen UV beschermd materiaal


Cal Spas covers zijn bestand tegen 1500 uren UV licht en zijn beschermd tegen scheuren, barstjes en verkleuring. Ook schimmelvorming wordt tegengegeaan zodat u op een hygiënische en schone manier van uw spa kunt genieten.

Conisch Design


Cal Spas covers zijn zo vervaardigd dat zij uw hottub beschermen tegen condensatie. De cover hangt van een hoogte van 5 inches in het midden naar beneden tot drie inches aan de rand om regenwater weg te laten stromen en het vormen van plassen te voorkomen.

Cover Lift


Alle covers zijn voorzien van een handige cover lift die van het verwijderen van de afdekking een fluitje van een cent maakt. Om de cover weg tehalen is er niet meer dan een persoon nodig en die kan het met een hand doen. De lift zorgt er bovendien voor dat de cover beschermd wordt en dat er geen extra opbergruimte vereist is. Hij verdwijnt eenvoudig uit het zicht. De cover kan naar wens aan de boven- of aan de onderkant van uw spa bevestigd worden.
Om Cal Spas producten aan te kopen kunt zich wenden tot Cal Spas Nederland