Cabinet Designs


Een Cal Spas hottub is voorzien van een elegante en duurzame omkasting. Deze beschermt uw investering en voegt een blijvende verfijning toe aan uw Home Resort. De panelen beschermen de spa apparatuur tegen de elementen, maar zijn ook gemakkelijk te verwijderen wanneer onderhoud nodig is. Ook de onderkant van een Cal Spas spa is beschermd door een veerkrachtige bodembedekking die regen, vuil en ander ongemak buiten houdt. Andere voordelen van een Cal Spas Cabinnet:
  • Geen kromtrekken, krimpen, of rotten
  • Geen barsten, bladderen of werken
  • Lage gebruikskosten door warmtebehoud
  • Verwijderbare omkasting
  • Vochtbestendig
  • Vlamvertragend
  • Geluiddicht

Cal Premium and Cal Select Panels


Deze hoogst duurzame panelen zijn standaard bij alle Cal Spas hottubs. U kunt kiezen uit een variatie aan kleuren en ze hebben allemaal de uitsraling van echt Redwood hout. Cal Spas Cabinets zijn onderhoudsvriendelijk, weerbestendig en vlamvertragend. De panelen zijn beschermd tegen UV licht en behouden daarom altijd hun rijke kleuren. De spa's uit de Classic Serie zijn voorzien van de standaard Cal Designs panelen.

Cal Stone Panels


U zult versteld staan van de natuurstenen look van een Cal Stone Cabinet. Dit is een prachtige aanvulling op de andere Cal Spas Home Resort producten in uw tuin of achtertuin. Deze panelen zijn leverbaar in verschillende natuurlijke afwerkingen. Zij zien er niet alleen prachtig uit maar zijn ook duurzaam, weerbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Exclusive Cal Wicker


Heeft u een patio met vlechtwerk meubelen? Cal Spas biedt de mogelijk uw keuze af te stemmen op de stijl van uw Home Resort. Ook uw spa kunt u nu rondom voorzien van vlechtwerk. Deze panelen zijn licht van gewicht en dichtgevlochten ter bescherming van uw spa. Laat uw spa extra opvallen met deze unieke look.

Corner Cabinet Lighting

Deze adembenemende hoekverlichting boven de panelen maken van uw spa het pronkstuk van uw Home Resort. Perfect voor een romantische avond in of buiten uw spa. Uw hottub loopt als het ware over van stijl en blijvende elegantie. Deze verlichting is alleen beschikbaar bij Cal Select en Cal Premium.


Om Cal Spas producten aan te kopen kunt zich wenden tot Cal Spas Nederland