Een Geschiedenis Van 30 Jaar Uitmuntendheid


Het verhaal van Cal Spas begint dertig jaar geleden op een drukbezochte beurs. Het jaar was 1978 en California Acrylic Industries was een zwembadfabrikant uit Pomona, Californië die een manier zocht om in een kleine ruimte een grote verscheidenheid aan zwembad-ontwerpen te tonen. Om dit probleem op te lossen produceerde het bedrijf op kleine schaal gemaakte versies van de uit acryl gegoten baden en presenteerde die op een display aan zijn klanten. De miniatuur-baden trokken de aandacht en het bedrijf begon vragen binnen te krijgen naar hottubs uit acryl. Een jaar later, toen de zaken rondom de hottubs van het bedrijf bleven groeien, waagde California Acrylic Industries de sprong in het diepe. Het bedrijf stopte met het bouwen van zwembaden, richtte zich voltijds op de hottubs en Cal Spas was geboren.

Cal Spas begon met een kleine selectie hottubs met een keuze van slechts enkele kleuren en stijlen. Langzaam maar zeker, groeide het merk in populariteit en binnen een paar jaar tijd begon Cal Spas met distributie over het hele land. Het bedrijf groeide uit zijn fabriek van 100.000 m² en verplaatste zijn hoofdkantoor naar de huidige locatie van de 160 km² in Pomona (Californië).In 1995, na 16 jaar in de spa business omarmde het bedrijf een nieuwe richting en formuleerde het zijn streven om Cal Spas uit te laten groeien tot een mondiale leider in luxueuze producten voor het leven buitenshuis. In 1997 lanceerde het bedrijf de slogan "Changing The Way You Feel" om zijn doelstelling weer te geven om handelaren en klanten te bedienen met een volledige assortiment Home Resort producten. Kort daarna begon Cal Spas met een geleidelijke invoering van gazebos, barbecue eilanden, tuinkachels, tuinfornuizen en sauna's.

Vandaag de dag staat de maker van de beroemde hottub bekend als de nummer 1 fabrikant wereldwijd van Home Resort producten. Cal Spas produceert eersteklas selecties van lifestyle producten vanuit het hoofdkantoor in Pomona (Californië) en distribueert wereldwijd via een netwerk van gespecialiseerde handelaren.

De Cal Spas merk familie van producten omvat zowel Cal Spas hottubs en zwem spa's, CAL Designs gazebos, CAL Heat binnen-en buitensauna's, en Cal Flame high-end grills en hardware, barbecue eilanden, tuinkachels en tuinfornuizen.

Vanaf ons bescheiden begin met de verkoop van zwembaden tot onze toekomst in de huizen van gezinnen over de hele de wereld blijft Cal Spas zich inzetten om u nieuwe manieren te laten ontdekken om te genieten van het buitenleven tegen een onverslaanbare waarde voor elk budget. Laat Cal Spas dit verhaal met u voortzetten.

Van onze familie naar de uwe: breng vandaag nog de volledigheid, het vakmanschap en het plezier van Cal Spas bij u thuis!
  The Laatste Tien Jaar In Terugblik
1998
Cal Spas luistert naar de vragen over koken buitenshuis en start de productie van roestvrij stalen grills en hardware.

1999
Introductie van de XL Heat Exchanger-algemeen beschouwd als de beste spa verwarming op de markt.

2002
Cal Spas neemt voor het eerst deel aan de Haard, Patioen Barbecue Expo en wordt bekroond voor de beste innovatie.

2003
Cal Spas breidt het Home Resort concept uit met luxe spa ombouw.

2004
Pool & Spa verleent Cal Spas de Editor's Choice award voor BBQ eilanden. Cal Stone ge´ntroduceerd.

2006
Cal Spas wordt bekroond als Business of the Year en Consumers Digest prijst de Avalon 857 spa's als Best Buys.

2008
Cal Spas richt C&S Financial op om huiseigenaren de mogelijkheid te geven tegen lage rente te kopen.Vorige - Top 10 Redenen om Cal Spas te kiezen    -    Het verhaal over Cal Spas - Volgende


Om Cal Spas producten aan te kopen kunt zich wenden tot Cal Spas Nederland